Hirdetés

Battlefield 1 - galambokat is elkaphatunk?

|

Elképzelhető, hogy lesz egy csavar a Battlefield 1 Capture the Flag módjában, és nem zászlót, hanem galambot kell elkapnunk.

Hirdetés

Továbbra is csak szivárgásokból tudjuk a legtöbb infót a Battlefield 1-ről, de még van hátra néhány hónap a megjelenésig. Az igazán izgalmas dolgokat, mint a Capture the Pigeon mód, valószínűleg későbbre tartogatja a DICE.

Most újra előkerült egy videó még a Battlefield 1 bejelentése előttről, melyben készítője, AlmightyDaq árul el infókat a játékról, egyebek mellett a játékmódokról is. Mint kiderült, minden állítása igaz volt, viszont egy általa említett módot még nem jelentettek be. A videóban arról beszélt, hogy lesz egy galambelkapós mód, melyben el kell fogni, majd bizonyos ideig magunkkal tartani a madarat, mely utána egy üzenettel elrepül a bázisra. A kiszivárgott játékmód nevek között szerepelt egy Possession, talán ez lehet az.

Az első világháborúban rengeteg galambot használtak üzenetküldésre, jó ötlet lenne a DICE részéről, ha ezt valamilyen formában a játékba is átültetné. Legkésőbb októberben meglátjuk, hogyan sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)