Hirdetés

Battlefield 1 - újabb infók szivárogtak ki

|

Játékosok nagyon kis csoportja hozzáférést kapott a Battlefield 1 alfájához, és egyikük természetesen a fájlok mélyére túrt.

Hirdetés

Még mindig várjuk, hogy az EA bejelentse a Battlefield 1 béta részleteit. A tesztelés elvileg még a nyáron kezdetét veszi, és az első részleteket a napokban fogják elárulni vele kapcsolatban. Én arra tippelek, hogy az EA gamescomos előadása után, augusztus 17. környékén indítják, de ez csak tipp.

Amíg mi nem próbálhatjuk ki, annak is örülünk, hogy vannak, akik már igen. Annak meg még jobban, hogy néhányan hajlandóak felrúgni a titoktartási szerződést (azért ejnye-bejnye), és engedély nélkül posztolni infókat a játékról. 

Lobix300-nak köszönhetően kiderült, hogy a kampány hét epizódból áll, melyek egyike a prológus, egy másik pedig az epilógus. Rengeteg fegyver és kiegészítő szerepel a játékban (ezek neveit itt láthatjátok), és az induláskor hét játékmódban, tíz multiplayer pályán játszhatunk; ezek az Amiens, a Chateau, a Desert, a Fao Fortress, a Forest, az Argonne, az Italian Coast, a Mountain Fort, a Scar és a Suez.

A játékosok 11 skin közül választhatják ki, hogyan nézzenek ki katonáik. A statisztikák között azt is látjuk majd, hány lovat sebeztünk és öltünk meg. Ha még többet akartok tudni, ezt a reddit threadet érdemes nézegetni.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)