Hirdetés

Az új Leisure Suit Larry játék minden eddiginél perverzebb lesz

|

Gameplay trailert villantott a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice.

Hirdetés

Volt néhány szemöldökráncoló hiányossága a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry-nak, de mesterien megidézte a Larry széria klasszikus részeit, és egyébként sem vagyunk túlságosan elkényeztetve point & click kalandjátékokkal, szóval hiánypótló is lett a maga nemében. A CrazyBunch csapat nem is várt sokat a folytatás bejelentésével, a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice pár hete kapott is már egy rövid ízelítőt, most viszont végre belenézhetünk a játékmenetbe. 

Hirdetés

Már a 2019-es előd sem volt éppen apácaszimulátor, de a fejlesztők gondoskodtak róla, hogy soha ne lépjenek át egy határt és a szaftosabb jeleneteket a fantáziánkra bízzák. Nem gondolnánk, hogy a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice szakítani fog ezzel a módszerrel, ugyanakkor az alábbi gameplay előzetes bevállalósabbnak tűnik, mint az első rész... vagy mint a sorozat bármelyik tagja. A változatos tapasztalatokra pedig bőven lesz lehetőség, hiszen a címszereplő ezúttal különböző szigeteket barangol be csónakjával - és természetesen a mi irányításunkkal -, hogy végül az érzéki meglepetéseket átélve eljusson örök szerelméhez, Faith-hez. 

A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice megjelenésére nem kell sokáig várni, október 15-én már játszhatunk is vele PC-n. A ti elvárásaitokat kielégítette a gameplay trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)