Hirdetés

Az Elden Ringben sem ússzuk meg a Dark Souls játékok legidegesítőbb helyszíneit

|

Hidetaka Miyazaki nem tudja elengedni, egyszerűen csak újra és újra megtörténik a dolog.

Hirdetés

Hidetaka Miyazaki nemrég adott egy hosszabb interjút a hamarosan megjelenő Elden Ring kapcsán a Game Informernek, melyben többek között a Souls széria egyik rákfenéjéről, a mérgező, mocsaras területekről is mesélt.

Jól ismerik és piszkosul gyűlölik ezeket a régiókat még a tapasztalt Souls-játéksok is, de nem árt előre felkészülni, ugyanis nem fognak kimaradni az Elden Ringből sem.

Hirdetés

Miyazaki egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy az Elden Ring fejlesztése során ismételten rá kellett döbbennie, egészen egyszerűen imádja megtervezni ezeket a mocskosul idegesítő régiókat, így most sem bírta türtőztetni magát, került ilyen helyszín a FromSoftware új játékába is. Már az újabb terület megalkotásának közepén járt, mikor eszébe jutott, mennyire utálja ezeket mindenki, de így sem tudta kihagyni a dolgot. Az ő szavaival élve ez "egyszerűen csak megtörtént".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem erről a régióról, hanem egy másik új helyről, a Castle Mourne-ról mutatott új felvételeket egyébként ugyancsak a Game Informer.

Az Elden Ring PC-re, valamint Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni 2022. február 25-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)