Hirdetés

Az EA elbaltázta a FIFA 23 árazását, vállalják a hibát, nem visszakoznak

|

A regionális árazás mindig csodálatos "problémákhoz" vezet. Ezúttal a FIFA 23-at rendelhették elő sokan, nevetséges árakon.

Hirdetés

Emlékeztek még, amikor néhány órán át 29 forintért lehetett megvenni a Ruined King: A League of Legends Story-t? Nem ez volt az első (vagy az utolsó) eset, hogy a regionális árazás miatt homokszem került a gépezetbe. Előfordulnak ilyen bakik, amiért most az indiai játékosok lehettek hálásak.

Történt ugyanis, hogy a FIFA 23-at az alapkiadásának 3 499 rúpiás ára helyett (ami úgy 45 dollárnak felel meg), 4,8 rúpiáért, azaz durván 25 forintért lehetett behúzni. A baki mondjuk még kellemetlenebb, mint hinnéd: a 4,8 rúpiás ár ugyanis a 4 799-re tervezett Ultimate kiadásra vonatkozott.

Hirdetés

Az előrendelések keményen felpörögtek az Epic Games Store-on, és bár az EA észrevette a hibát, azt csak órákkal később tudták javítani. Így persze rengetegen rendelték elő a játékot, tetemes potenciális bevételtől megfosztva ezzel a kiadót.

Az EA most kiadott egy nyilatkozatot, csak hogy rendezze az esetleges kétségeket:

"Néhány héttel ezelőtt egy méretes öngólt lőttünk, amikor hibás áron indítottuk el a FIFA 23 előrendelésének lehetőségét. Az eset abszolút a mi hibánk volt, és mindenki, aki a hibás áron vette meg a játékot, az meg is fogja kapni azt a megjelenés után."

Sportszerű reakció volt ez a srácoktól, bár kérdéses egyébként, hogy joguk lett volna-e egyáltalán visszakozni. Akárhogy is, minden jó, ha a vége jó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)