Hirdetés

Az Avatar: Frontiers of Pandora két sztoriközpontú DLC-t is kap jövőre

|

A Ubisoft egy trailerrel ismertette a Season Pass tartalmait.

Hirdetés

Egy éve még az Avatar: A víz útjától volt hangos minden, pár hete James Cameron maga vezette fel az Avatar-filmek világában helyet kapó videojáték, az Avatar: Frontiers of Pandora sztori trailerét, a minap pedig a Ubisoft erősítette meg, hogy aranylemezre került az alkotás. A Massive Entertainment újdonsága így jó eséllyel nem fog már csúszni, és még idén elmerülhetünk Pandora világában.

Egy olyan karaktert irányítunk majd, aki na'viként született, de az RDA nevelte fel. Felnőttként, a természetbe kiszabadulva újra fel kell fedeznie a gyökereit és megtanulni, hogy mit jelent na'vinak lenni. De azzal, hogy felfedezzük az alapjátékot és annak történetét, még nincs vége az élménynek. 

Hirdetés

A Ubisoft az alábbi trailer kíséretében ismertette, hogy milyen plusz tartalmakra számíthatunk az Avatar: Frontiers of Pandora esetében: a Season Pass egy, már a megjelenéskor elérhetővé váló extra küldetést (Familiar Echoes) és két sztoricsomagot (The Sky Breaker, Secrets of the Spires) kínál, de a vásárlók grátiszként megkapják a Resistance Equipment Packot és Banshee Cosmetic Settet is. 

A rövid leírás alapján a 2024 nyarára tervezett The Sky Breakerben egy titokzatos árnyékkal kell majd szembenéznünk, miközben új területeket fedezünk fel, míg a 2024 őszére datált Secrets of the Spires során izgalmas légi csatákban vehetünk részt, miközben felfedezzük egy új kanyonvidék titkát. 

A december 7-én PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re megjelenő Avatar: Frontiers of Pandora szezonbérlete a Gold és Ultimate kiadásokhoz automatikusan jár - azt egyelőre nem tudni, hogy külön beszerezhető lesz-e és ha igen, mikor. Van egyébként előrendelői bónusz (Child of Two Worlds Pack), és a PS5-ös vásárlók kapnak egy ajándékot (Aranahe Warrior Pack) is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)