Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallában menet közben is megváltoztathatjuk főhősünk nemét

|

Női Eivort indítottál az Assassin's Creed Valhalla elején, de később inkább férfit irányítanál? Nem gond!

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey-hez hasonlóan az idén novemberben érkező Valhalla esetében is határoznunk kell a játék elején arról, hogy férfi, avagy női főhőssel vágunk neki a kalandnak. A korábbi epizóddal ellentétben azonban nem egy testvérpár valamely tagjáról, hanem egy és ugyanazon személyről van szó, Eivor tehát lehető nő vagy férfi is. Ezen döntésünknek viszont nem kell véglegesnek lennie.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a játékmenet folyamán bármikor dönthetünk úgy, hogy "nemet váltunk", és mondjuk férfi Eivorról átugrunk a nőire. Ennek tükrében pedig egyértelmű, hogy gyakorlatilag semmit sem változtat a sztorin a hősünk neme, ugyanazon a történeten haladunk végig függetlenül attól, hogy nőt vagy férfit irányítunk. A nemcsere is érdekes persze (nem fogjuk esetleg 100 játékóra után megbánni a döntésünket), de talán egy fokkal még ennél is izgalmasabb lehet a képességfa átvariálása azok számára, akik szeretnek kipróbálni sokféle játékstílust egy efféle akció-RPG-ben. A feloldott skilleket ugyanis karakterünk neméhez hasonlóan szintén bármikor megváltoztathatjuk, átvariálhatjuk.

Az Assassin's Creed Valhalla 2020. november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, valamikor később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)