Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla rendezője szerint is csalódást okozott a gameplay trailer

|

Még a játék rendezője is elismerte, hogy joggal várhattak többet a rajongók.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán megérkezett az első olyan videó, ami elvileg az Assassin's Creed Valhalla játékmenetét hivatott bemutatni. Sokan várták a nagy leleplezést, ám érthető módon nem mindenki ájult el a bemutatott trailertől.

Hirdetés

Ugyan a videó látványosra sikeredett, de bizony csalódnia kellett annak, aki hosszasan prezentált nyers gameplayre vágyott, mivel a Ubisoft inkább csak egy hangulatos bemutatót hozott nekünk, amely a játék motorjával készült átvezetőkből állt össze. A rajongók egy része hangot is adott elégedetlenségének dislike-ok formájában, és időközben akkorára nőtt a felháborodás, hogy még a Valhalla rendezője, Ashraf Ismail is megszólalt az ügy kapcsán a Twitteren.

A posztban ő maga is elismerte, hogy joggal várhattunk több látnivalót, és igyekezett megnyugtatni a rajongókat, ugyanis állítása szerint még hosszú marketingkampány előtt állnak, ami azt jelenti, hogy még több infót fogunk kapni a jövőben. Remélhetőleg tényleg így lesz, és hamarosan végre azt is megnézhetjük, miként kalandozhatunk majd a játékban.

Ti elégedettek voltatok az úgynevezett gameplay előzetessel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)