Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla közelgő DLC-in meg fogunk lepődni

|

A Ubisoft igyekszik felszállítani minket a Valhalla új tartalmainak hype-vonatára.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelent meg az Assassin's Creed Valhalla, amellyel a Ubisoft hosszútávra tervez, így nem csak idén, de jövőre is érkezik hozzá extra tartalom.

Ezt maga a vállalat jelentette be június közepén, amikor beavatott minket a menetrendbe: a nyár folyamán jön a 885-be repítő Siege of Paris, az ősz során várható a vikingkori Discovery Tour, míg 2022-ben egy Odinra fókuszáló DLC-re számíthatunk - mindezek mellett pedig folyamatosan jönnek az ingyenes update-ek is.

Hirdetés

A Ubisoft legutóbbi pénzügyi jelentéséből nem csupán az derült ki, hogy komolyan számolnak még a Beyond Good & Evil 2-vel, de az is, hogy az Assassin's Creed Valhalla közelgő tartalmai meglepőek és ambiciózusak lesznek, amit a vállalat pénzügyi vezetője, Frederick Duguet többször is kihangsúlyozott.

Duguet szerint folytatni fogják a Valhalla tartalmi támogatását az elkövetkező hónapokban és években, kezdve a Siege of Paris kiegészítővel, a Discovery Tourral és a - tartalmakkal a széria történelmében először - meglepőnek ígérkező második éves tartalmakkal. Az igazgató azt is elmondta, hogy a live service modellt olyan szintre fogják emelni, amely lehetővé teszi majd, hogy a Valhalla a franchise legjobb teljesítményét nyújtsa. 

Hamarosan jelentkezni fognak izgalmas új hírekkel és bejelentésekkel. Ki fogad rá, hogy köze lesz hozzá a nemrég megerősített Assassin's Creed Infinitynek?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)