Hirdetés

Assassin's Creed Syndicate - féljünk az első napi patch-től?

|

A héten jön az Assassin's Creed Syndicate, és megtudtuk, mennyi adatot kell hozzá letöltenünk az első napon.

Hirdetés

A tíz gigát súroló day one patch-ek korában mindig félünk egy kicsit, hogy órákat kell várni, mire probléma nélkül elindíthatjuk frissen vásárolt játékainkat.

Az Assassin's Creed Unityhez 900 MB-ot kellett letölteni az első napon, de később jött hozzá még pár frissítés, köztük egy 6,7 GB-ossal. Remélhetőleg ez most nem ismétlődik meg, de egyelőre csak annyi biztos, hogy a PlayStation 4-es patch 534MB-os, míg az Xbox One-os 520MB-os lesz. Mint azt a Ubisoft egyik közösségi menedzsere elmondta, a játék ezzel 43GB-nyi helyet foglal előbbi, és 40GB-nyit utóbbi konzolon. 534MB nem vészes, kíváncsiak vagyunk, milyen javítások fértek bele egy ekkora csomagba. Arra persze még jobban, hogy mi működik majd és mi nem. Minden működni fog, reménykedjünk ebben.

Az Assassin's Creed Syndicate október 23-án jelenik meg, de az előrendelők már október 22-én este átvehetik például az 576-nál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)