Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey ingyen hétvégéhez Ezio páncél is jár

|

Ha otthon ragadtál, és hirtelen nem tudod, hogy mit kezdj magaddal, akkor bátran töltsd le a ókori görög kalandot.

Hirdetés

A Ubisoft teljesen ingyenesen játszhatóvá teszi az Assassin's Creed Odyssey-t mind a három nagyobb platformon. Az egész világát bejárhatjátok, amíg csak tart az ingyenes időszak, és ha kedvet kaptok a folytatáshoz, akkor a mentésetekért sem kell aggódnotok. Ahogy az lenni szokott, a hétvégén elért eredményeiteket mind vihetitek tovább.

Hirdetés

A játékot mi itt Európa közepén pontosan március 19-én 12:00-tól nyomhatjuk, egészen március 23. 17:00-ig. Aki a hétvégén egyébként belép a játékba (akár az ingyenes lehetőségnek köszönhetően, akár nem) az megkapja a korábban bemutatott Ezio ruhát is. Ha másért nem, akkor már ezért érdemes lesz beugrani egy pár küldetés erejéig.

Ha rápörögtetek a játékra, és hétfőn után sem szívesen törölnétek le, akkor most 67 százalékkal olcsóbban végleg behúzhatjátok azt. Az ingyenes időszak egyébként holnaptól mind PS4-en, mind Xbox One-on, mind PC-n él majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)