Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Gameplay video

|

A javarészt Velencében játszódó kosztümös filmet... izé, TPS akciójátékot már nagyon várja mindenki. Még én is.

Hirdetés

Már az Assassins Creed első része is igen jó hangulatú, kiválóan felépített és elkészített akció-kaland volt, a Assassin's Creed 2 pedig maga a virtuális életre ébredő Velence.

A legújabb gameplay, azaz játékbeli jeleneteket mutató videóból is csak az derül ki, hogy igazán lehetne már november, igazán megjelenhetne már az Assassin's Creed 2, mert elképesztően jól néz ki, nagyon durva hangulata van, és valójában olyan, mint egy megelevenedett kosztümős (kardozós-csajozós) film - ezeket pedig NAGYON szeretem! Velence pedig - még ma is gyönyörű és misztikus, titkokkal teli... Áll leszáll, agy meg döbben... Íme a trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)