Hirdetés

Assassin's Creed Empire - kiszivárgott egy kép a játékból?

|

Szivárgós napokat élünk megint, most az új Assassin's Creedből jött egy fotó. Már ha tényleg abból származik.

Hirdetés

A Ubisoft korábban azt mondta, akkor lesz új Assassin's Creed, ha elérkezettnek látja az időt. Tavaly kihagyott egy évet a kiadó, de valószínűleg idén már nem fog. 

Többször is felmerült már, hogy ősszel visszatér a sorozat, az új részt pedig jelenleg Assassin's Creed Empire néven emlegetik. Nem biztos, hogy ez lesz a végleges, ahogy a Victoryból is Syndicate lett a végén, de mi most az egyszerűség kedvéért így hivatkozunk rá. Bejelentés az E3-ra várható, viszont most egy kiszivárgott, természetesen gyenge minőségű kép tartja lázban az internet népét, ami állítólag a játékot ábrázolja. Látható rajta egy piramis előtt álló fickó, akinek pajzsára alighanem az asszaszinok ikonja lett festve/vésve/ráeszkábálva. Néhány fórumozónak feltűnt a csuklya is, ami szintén a sorozat védjegye.

Korábban nagyon hasonló karaktert láthattunk egy egész hasonló képen, de az egy régebbi projektből származik, amiből állítólag egy Prince of Persia játék lett volna. Egy másik képen a menü szerepelt, ami szintén arra utalt - amit egyébként a Kotaku is megszellőztetett -, hogy az új rész helyszíne Egyiptom lesz. Várunk a bejelentésre; ha úgy lesz, mint a Shadow of Warral, akkor holnap sor kerül rá. De ez azért nem olyan szivárgás. Lehet, hogy nem is az. Fene tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)