Hirdetés

Artifact - az első frissítés elhozza az automata versenyeket és a botok elleni gauntletet

|

Az 1.1 komolyan megkönnyíti a játék egyik legjobb módjának élvezetét.

Hirdetés

Az Artifact egyik nagy előnye a többi a CCG-vel szemben, hogy egy meglehetősen jól sikerült versenymódja is van. Ahhoz azonban, hogy ezt élvezhessük, valakinek össze kell rakni a versenyt, leszervezni mindent a résztvevőkkel stb.. Az 1.1-es frissítés ebben segít.

Hirdetés

Bekerültek ugyanis automata versenyek, amikre csak jelentkeznünk kell és a rendszer már össze is rak minket a többi versengésre vágyó kártyással. Az automated mellett a pauper verseny is megjelent, ami azt jelenti, hogy a jelentkezők csak gyakori lapokat tartalmazó paklikkal vehetnek részt a meccseken (menetek közt válthatnak paklit). Az utolsó új versenymód a Free For All, itt a résztvevőknek 3 órájuk van annyi ellenfelet leverniük, amennyit csak tudnak. Az lesz a nyertes, aki több legtöbb győzelemmel fejezi be a 3 órás vérfürdőt. Ez utóbbi egyébként bekerült a játékosok által rendezhető versenyformátumok közé is.

Az új versenyrendszerek mellé bekerült a Bot Gauntlet mód, ahol egyre nehezebb AI ellenfelek ellen kell helyt állnunk. A Call to Arms playlist is bővült két új előre összerakott paklival, illetve egy random opcióval, aminek köszönhetően egy véletlenszerű Call to Arms paklival mehetünk csatába. Egy chat kerék és sok apró újítás is bekerült melyekről a hivatalos patch leírásban olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)