Hirdetés

Anthem - várhatóan konzolokon is állítható lesz a látvány

|

Legalábbis PS4 Prón és Xbox One X-en váltogathatunk a különböző módok között.

Hirdetés

A BioWare következő játékáról, az Anthemről egyre több információ derül ki, köszönhetően Mark Darrah executive producer aktív Twitter-jelenlétének.

Hirdetés

Darrah egy rajongói kérdésre adott válaszban elmondta, hogy jelenleg az Xbox One X és PlayStation 4 Pro platformokon már dolgoznak azokon a lehetőségeken, amelyek segítségével több, a grafikára és a teljesítményre hatással lévő opción is állíthatunk.

A piacon jelenleg elérhető két legerősebb konzolon így választhatunk, hogy a lehető legszebb látványvilágot vagy a stabil framerate-et preferáljuk inkább. Ez egyre több játéknál választható, mindenképp jó lesz, ha itt is lehetővé teszik.

Ti várjátok már az Anthemet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)