Hirdetés

Anthem - a BioWare tanult a Mass Effect: Andromeda hibáiból

|

A stúdió fejese nemrég egy hosszú bejegyzésben taglalta, hogy ezúttal nem szeretnének csalódást okozni a rajongóknak.

Hirdetés

Megjelenéskor elég sok probléma volt a Mass Effect: Andromeda körül, és sok játékos úgy érezte, hogy a BioWare eléggé mellélőtt a játékkal. Azonban a srácok érthető módon nem szeretnék megismételni a dolgot az Anthem kapcsán, és a csapat vezetője most meg is osztotta néhány gondolatát a projektről.

Hirdetés

Az EA részéről korábban már kaptunk ígéreteket az Anthemhez kapcsolódóan, azonban most a játékot fejlesztő BioWare feje, Casey Hudson mesélt néhány érdekességet. Hudson elmondása szerint a fejlesztőket is zavarta, hogy nem készíthetnek sztori DLC-t a Mass Effect: Andromedához, és a következő alkotásaik esetén mindenképp meg szeretnék oldani ezt a problémát. Az Andromeda hibái pedig segítettek a csapatnak, hogy ismét a helyes utat járják, és olyan innovatív játékokkal álljanak elő, amelyekben nagy hangsúly van a történeten, a karaktereken és a világon. 

Nagy szavak ezek és a jelek szerint gőzerővel a munkába temetkezik a csapat, nem pedig azon keseregnek, hogy hátra kellett hagyniuk egy ilyen fontos szériát, mint a Mass Effect. Igazából nem is csoda, hogy ennyire oda akarják tenni magukat új játékukkal, mivel a híresztelések szerint végzetes következményei lehetnek annak, ha megbukik az Anthem. Több példát is láttunk már arra, hogy az EA egyetlen pillanatig sem teketóriázik, ha stúdiók bezárásáról van szó. 

Kíváncsian várjuk, hogy a srácok tényleg magukra találtak-e, és milyen lesz az Anthem, ha egyszer megérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)