Hirdetés

All Points Bulletin - Érdekes részletek

|

Friss infók érkeztek a GTA-stílusú MMO-ról, az All Points Bulletinről

Hirdetés

Élénk mozgolódás figyelhető meg mostanság az All Points Bulletin háza táján. Egyrészt ugye néhány kiválasztott szerencsés már javában tolja a most kezdődött bétát, másrészt pedig a híradásokban is egyre többször tűnik fel az All Points Bulletin címe.

Mit most. Chris Deum a Realtime Worlds közösségért felelőse válaszolt néhány felhasználói kérdésre. Ezekből kiderült, hogy két megmásíthatatlan döntést hozhatunk a játék során. Egyik, hogy a rendfenntartók vagy a bűnözők oldalára állunk, a másik pedig a nemünk. Minden más, mint a magasság, súly, tetoválások, haj, öltözet, stb. megváltoztatható, és aminek ára a változás mértékétől függően lesz megszabva. Autóinkkal sajnos nem kereskedhetünk. Helyette megjavíthatjuk őket ha elromolnának, és kiállíthatjuk őket, hogy a többi játékos és klán is megcsodálhassa. Ezt egyébként a szociális negyedben tehetjük majd meg, ahol nem csak autóinkat, de saját magunkat is kiállíthatjuk egy pódiumra. Ezek egy részéért fizetni kell, míg másokat meg lehet nyerni. Végül pedig elárulta, hogy a már megbilincselt ellenséget akár élő pajzsként is használhatjuk, ami nem túl etikus, de legalább hatásos. Bétázik egyébként valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)