Hirdetés

Akkorát bukott a különböző animék karaktereit egymásnak eresztő játék, hogy a kiadó máris megsemmisíti

|

A Bandai Namco bejelentette, hogy három év után leállítja a Jump Force szervereit, és eltávolítja a játékot az online áruházakból.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a Jump Force végül nem váltja be a hozzá fűzött reményeket - hogy sikerülhetett félre egy olyan játék, amiben a One Piece, a Naruto, a Dragon Ball és más népszerű animék karakterei ütközhetnek meg egymással? Sajnos már a 2019 eleji megjelenésekor sem lelkesedtek érte a kritikusok, és úgy tűnik, hiába próbálta a kiadó ingyenes hétvégékkel, valamint egyéb módszerekkel felkelteni a játékosok érdeklődését, ez sajnos nem sikerült.

Beszédes, hogy a steames változat egyszerre játszó játékosainak száma a megjelenés hónapjában valamivel 10 ezer alatt volt, aztán hamar ezer alá zuhant, és most épp 200-nál is kevesebben aktívak.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentése alapján a Jump Force 2022. február 8-án eltűnik a digitális boltok kínálatából, a szervereket pedig augusztus 25-én fogják lekapcsolni. Az egyjátékos, offline funkciók ezt követően is maradnak, így a játék nem lesz teljesen játszhatatlan, de a többjátékos lobbyba nem lehet majd csatlakozni, nem fognak működni az online események, a klánok, a ranglisták, a Reward Counter, a játékbeli boltok, és az online rangsorolt összecsapások. Azt ugyanakkor hozzátették, hogy lehet majd online harcolni, csak rangsorolt módban nem. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Természetesen aki a maradék időben megveszi a játékot és/vagy bármely DLC-it, megtarthatja azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)