Hirdetés

Teljesen átdolgozott harcrendszerről árulkodik a Dragon Age: Dreadwolf kiszivárgott videója

|

A videón felül képek is felbukkantak a BioWare szerepjátékából.

Hirdetés

Noha létezése korántsem titok, régóta rejtőzködő életmódot folytat a Dragon Age negyedik felvonása, és mivel a BioWare egyelőre nem siet megosztani a projekttel kapcsolatos részleteket, kezdve például azzal, hogy milyen lesz majd a játékmenet, vagy mikorra várható a premier, a rajongók szemében érthető módon felértékelődik minden információmorzsa. Még azok is, amelyek nem hivatalos forrásból származnak.

Ilyenek például azok a minap az Insider Gaming által megszellőztetett értesülések is, amelyek alapján egyfelől nem zárható ki, hogy 2024-re csúszik a Dragon Age: Dreadwolf megjelenése, másfelől pedig a multiplayer komponensétől megszabadított RPG harcrendszerén ismét csavartak egyet a fejlesztők, minek eredményeképpen továbbra is elmondhatjuk, hogy nincs két olyan epizódja a szériának, amelyben ugyanazokra a mechanikákra és vezérlési sémákra épülnének az összecsapások.

Hirdetés

Ezt látszanak alátámasztani az Imgurra kikerült felvételek, jó néhány screenshot mellett egy nyúlfarknyi videórészlet is amelyek állítólag a Dragon Age 4 alpha, tehát még meglehetősen korai változatából származnak. A szivárogtató szerint az ízelítőket egy körülbelül húszperces gameplay videóból vágták ki, amely a Grey Wardenek főhadiszállásán, a Weisshaupt erődítményében játszódik.

Úgy fest, a harc nemcsak valós időben zajlik, hanem az akciódúsabb hack and slashek irányába mozdult el. (Így valamelyest érthetőbb, hogy miért nem kontrollálhatjuk közvetlenül a társainkat.) Látszólag kombókra, aktiválható képességekre és speciális támadásra számíthatunk, utóbbi készenléti állapotát külön töltöttségjelző mutatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


S bár mindez izgalmasan hangzik, fontos leszögezni, hogy egyelőre senki sem erősítette meg, hogy a látottak valóban a PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re érkező Dragon Age: Dreadwolfból származnak. De még ha így is van, a megjelenésig sok minden változhat, tehát lehet, hogy amit majd kézhez kapunk, egészen máshogy fog kinézni és működni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)