Hirdetés

A World of Warcraftban gyümölcsökké változott egy fehérneműs hölgy - az okokat sejthetitek

|

A Blizzard rengeteg kisebb-nagyobb változtatásra készül, a tartalmi átalakításokon túl bizonyos játékelemek is változni fognak.

Hirdetés

Amikor a Blizzard zaklatási botránya kirobbant, nagy változásokat ígértek a cégen és a játékokon belül is. Akkor még azt hittük, hogy csak a vádlottak nevei fognak eltűnni a World of Warcraftból és az Overwatchból, de mióta a 9.1.5-ös frissítés a tesztszerverekre került azóta egyre több fura változás bukkant fel.

Most két festményt cseréltek le a fejlesztők és míg az egyiknél értjük a dolgot, a másiknál...vannak kérdéseink.

Hirdetés

Az első festmény egy SI:7 ügynököt ábrázolt, meglehetősen kivágott öltözékben. Az új verzió ugyan szolidabb, de mivel a festmény alapvetően jobban néz ki (és az új szerelés jobban is passzol a játék jelenleg használt dizájnnyelvezetéhez), mint az eredeti, így ezzel kapcsolatban egész szolid volt a közösség reakciója.

A második már egy fokkal furább, és rengeteg kiváló mémet szült. Itt ugyanis egy fehérneműbe öltözött női modellt helyettesítettek egy tál gyümölccsel.

Alapvetően indifferens vagyok a változtatás kapcsán, de az érdekelne, hogy mi volt a gondolatmenet az átalakítási folyamat során.

Nem ez az első eset, hogy a Blizzard eltakarítja a régi dizájnirányzataiból visszamaradt játékelemeit, de tekintettel a zaklatási ügy körüli felhajtásra, ezt most sokan álságosnak és céltalannak titulálták. A közösség több fórumon is hangot adott nem tetszésének, de valószínűleg ez hatástalan lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)