Hirdetés

A Ubisoft következő játékainak Xboxos gyűjtői dobozában már nem lesz lemez

|

Az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs: Legion és a Far Cry 6 gyűjtői kiadásának Xbox One-ra érkező verziójába csak kódot találtok majd.

Hirdetés

Noha a Ubisoft a tavalyi év pénzügyi sikertelensége után visszavett a megjelenések tempójából, az elkövetkezendő fél évben három új játékkal is jelentkeznek majd. Mivel időközben lezajlik egy generációváltás, így ezek a címek a régi és az új konzolokra is megjelennek - valószínűleg ezért döntött úgy a cég, hogy könnyebb lemezes verziók nélkül levezényelni az átállást.

Hirdetés

A francia fejlesztő és kiadó egy rövid bejegyzésben jelentette be, hogy az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs: Legion és a Far Cry 6 gyűjtői kiadásaiban hiába keresnek az Xbox játékosok lemezes játékot, ezek hiányoznak majd a csomagokból - helyette mindhárom cím esetében egy aktivációs kódot találunk majd. 

Ezzel a cég valószínűleg a generációváltást szeretné megkönnyíteni, ugyanis a fenti játékokról biztosan tudjuk, hogy támogatják majd a Smart Delivery-t, így azok, akik beruháznak Xbox Series X-re, megkapják a játék szebb next-gen verzióját is. Ezt pedig bizonyára könnyebb úgy levezényelni, ha az embereknek nem kell lemezzel bajlódnia, egyszerűen csak letöltik könyvtárukból az adott címeket. 

A PlayStation játékosoknál minden változatlan marad, így abban ott lesz a Ubisoft legfrissebb alkotásainak lemezes verziója is. Aki esetleg most szeretne lecsapni a gyűjtői verzióra, az már csak a Far Cry 6 esetében tudja ezt megtenni, ugyanis a Ubisoft Store szerint az AC Valhalla és a Watch Dogs: Legion minden példányát elkapkodták már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)