Hirdetés

A teherhajókat teszi érdekesebbé a No Man's Sky új frissítése

|

Megérkezett a No Man's Sky 20. ingyenes bővítménye, az Endurance.

Hirdetés

Lassan talán eljut a Hello Games odáig, hogy úgy érzi, nem tudja már mivel bővíteni a No Man's Sky-t, de még nem látjuk, mikor jöhet el ez a pillanat. A fejlesztők a legújabb, ma elérhetővé vált frissítéssel a 2016-ban bekerült teherhajókat turbózzák fel, ezekre ugyanis nem fordítottak kellő figyelmet az elmúlt években.

Az Endurance Update-nek köszönhetően új eszközöket kapnak a játékosok, amikkel jelentősen átépíthetik teherhajóikat, ablakokkal és külső folyosókkal bővíthetik őket, hogy bárhonnan gyönyörködhessenek az űrben. És ez még nyilván nem minden.

Hirdetés

A parancsnoki hídról teleportálhatnak, a tematikus zónákban ételt termelhetnek, dolgokat gyárthatnak, illetve analizálhatják a távoli bolygókat anélkül, hogy le kellene szállni rájuk. A legénység létszáma is nőtt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy jobb élmény legyen az űrben időzni, az aszteroidákat változatosabbá tették, megjelentek a fekete lyukak, az űrviharok, a nebulák és más jelenségek. Emellett a bázisépítést is fejlesztették, és indul egy új expedíció is. Több részletet olvashattok a hivatalos oldalon.

Az Endurance frissítés a játék PC-s, PlayStation-ös és xboxos változataihoz már elérhető, az október 7-én érkező switches pedig tartalmazni fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)