Hirdetés

A Techland is visszaküldené a Dying Light 2 játékosait még egy menetre

|

Azok, akik egyszer már végigjátszották a Dying Light 2-t, lehet, hogy hamarosan újra nekifuthatnak, immár keményebben.

Hirdetés

A februárban, majdnem pont egy hónappal ezelőtt megjelent Dying Light 2 hibái ellenére is remek játék volt, amibe többéves várakozást követően milliók vethették bele magukat. Sokan befejezték, míg mások figyelmét az Elden Ring vonta el, de a DLC-k visszacsábíthatják a játékosokat, és nem csak ezzel próbálná a Techland meghosszabbítani a játékban töltött időt.

Egy twitterező kérdésére válaszolva a csapat elmondta, komolyan fontolgatják a New Game Plus mód elkészítését.

Hirdetés

Ez ugye azt takarja, hogy felszereléseinket, fejlesztéseinket megtartva kezdhetjük újra a játékot, sokkal erősebben vághatunk neki a kihívásoknak. 

A Techland hozzátette, hogy még nagyon korai lenne ígéreteket tenni, de komolyan fontolgatják az NG+ beépítését. Előbb feltehetően a hibákat javítják és a most betervezett tartalmakat fogják szállítani.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az első ingyenes DLC már februárban megérkezett, és azoknak is jött egy jó hír, akik nem csak virtuálisan kalandoznának a zombikkal teli világban: készül egy társasjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)