Hirdetés

A Star Wars játékokat mostantól a Lucasfilm Games fogja össze

|

Játszottak kicsit a brandekkel a Lucasfilmnél, ennek eredménye lett az új név. Kaptunk egy hangulatos bejelentővideót is.

Hirdetés

Emlékeztek még a legendás LucasArtsra, a Lucasfilm videojátékos részlegére? Nos, most nem ez a cég éled újjá, de legalább ismét úgy tűnik, komolyabban képviseltetni akarja magát a videojátékok terén a messzi-messzi galaxis mögött álló cégóriás. Létrehozták ugyanis a Lucasfilm Games brandet, ami az összes Csillagok háborúja játék gyűjtőhelye lesz. 

A bejelentéssel párhuzamosan elstartoltak a Lucasfilm Games Twitter- és Facebook-oldalai is, ezeket lesz majd érdemes figyelni, ha az új Star Wars játékok kapcsán szeretnétek friss híreket kapni.

Hirdetés

Fontos persze megjegyezni, hogy mindez nem fogja érinteni az EA és a Lucasfilm kapcsolatát, továbbra is az előbbinél készülnek a nagyobb Star Wars játékok, míg a LEGO Star Wars címekért a Warner Bros. Interactive Entertainment és a TT Games felel. Többek között ezek a játékok is láthatóak az alábbi bejelentővideóban. Sajnos új képsorokat ezúttal nem kaptunk, pedig nagyon jó lenne már hallani valamit például a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásáról.

A névválasztás egyébként nem véletlen, hiszen 1982 és 1990 között még Lucasfilm Games volt a LucasArts neve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)