Hirdetés

A Sackboy: A Big Adventure és a Returnal is jöhetnek PC-re?

|

Nagyon meggyőző szivárgás érkezett két jelenleg PlayStation-exkluzív játék PC-s portjáról.

Hirdetés

Órákkal azelőtt, hogy bejelentésre került a Spider-Man PC-s verziójának érkezése új pletykák kezdtek keringeni az interneten. Ugyan Peter és Miles Morales beugrását nem jelezték, de két másik, jelenleg PlayStation- exkluzív játék portját ugyanakkor határozott jóslatként tárták elénk.

A Returnal és a Sackboy: A Big Adventure kapcsán érkeztek meggyőző, a PC-s változat opcióit bemutató képek, melyek még akkor is lenyűgözőek, ha csak egy jól kidolgozott átverésről van szó. Először /u/GlockPopp jelentette, hogy a Sackboy az Uncharted után érkezik majd PC-re, de őt gyorsan követte egy komment /u/EmpressOfSony-tól, aki egy rakat screenshottal támasztotta alá az állítást.

Hirdetés

A lenti képeken elvileg a PC-s változat grafikai beállítását láthatjátok mind a Sackboyból, mind a Returnalból.

Úgy néz ki, komoly aprólékossággal állítgathatjuk majd mindkét játék lehetőségeit. Reméljük, hogy a jövőben minden Sony cím (beleértve mondjuk a Spider-Mant is) ilyen bőséges opciókat kap majd. Mindenesetre a fentieket (mint mindig) most is kezeljétek fenntartásokkal, bármilyen meggyőzőnek tűnnek is, várjuk meg a hivatalos megerősítést a pezsgőbontás előtt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)