Hirdetés

A Rainbow Six: Siege és a Call of Duty: Ghosts megoldásait is kölcsönveszi Call of Duty: Modern Warfare 2

|

Egy friss szivárgás arra utal, hogy az Infinity Ward srácai nemcsak korábbi trükkjeiket melegítették fel, hanem a konkurenciától is ellestek pár fogást.

Hirdetés

Fáradhatatlanul dolgoznak a Call of Duty: Modern Warfare II-vel foglalkozó adatbányászok, akik a legutóbb kiszivárogtatott információmorzsák után újabb részleteket osztottak meg a széria soron következő darabjáról. Miután néhány héttel ezelőtt még a 2024-es játék egyes elemei is nyilvánosságra kerültek, ezúttal több eszköz és perk játékmechanikájára vonatkozó adatról tudtunk meg ezt-azt. A szivárogtatásokhoz kapcsolódó képeket a Twitter már letiltotta a szerzői jogok megsértése miatt, de a szöveges infók megmaradtak, így idő előtt már megtudhattunk néhány újdonságot Modern Warfare II-ről.

Hirdetés

A brit Reality nevű adatbányász értesülései alapján a taktikai kamera olyan eszköz lesz, amit egy falra lehet rögzíteni, hogy azzal szemmel tarthassuk a környezetünket. Ez nem teljesen új mechanika, ugyanis a 2013-ban megjelent Ghostsban már lehetett ehhez hasonló kamerát használni.

Szokatlanabb viszont a felfújható csali, amivel garantáltan meg lehet lepni az ellenfeleket. Az úgynevezett Stimpistol mechanikája pedig ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Rainbow Six: Siege-dzsel. Az eszközzel biztonságos távolságból lehet feléleszteni a társakat, kérdés, hogy ez egy pörgős CoD multiplayer meccsen milyen módon fog működni.

A szivárogtatók említették még a Battle Rage mechinkát is, ami vélhetően nem perk, hanem field upgrade lesz, és ennek köszönhetően elég komoly bónuszokat kapunk. A gyors regeneráció mellett hamarabb frissül a taktikai sprint, illetve a karakterünk ellenálló lesz a taktikai eszközök hatásaival szemben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Reality több képet is megosztott lehetséges killstreakekről (Thermobaric Strike, Fuel Bomb, Smoke Airdrop), de azokat már szintén törölte a Twitter, azonban az egyes játékmódok ikonjai még elérhetőek a profilján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)