Hirdetés

A nyár végén gördül be a Project CARS 3

|

A Bandai Namco elárulta a Project CARS 3 megjelenési dátumát.

Hirdetés

Lesz miből válogatni az autós játékok iránt érdeklődőknek, mivel most jelent meg konzolokra az Assetto Corsa Competizione, néhány hét múlva érkezik az F1 2020, októberben a DiRT 5, az Xbox Series X-szel együtt jöhet a Forza Motorsport 8, és ezek közé még épp befér a Project CARS 3.

Hirdetés

A kiadó ma bejelentette, hogy augusztus 28-ától játszhatunk majd PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Arról továbbra sem esett szó, hogy esetleg készül-e következő generációs kiadás, vagy fut-e a játék jelenlegi generációs változata PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. A dátum mellé új trailer nem érkezett, csak néhány kép, amiket az alábbi galériában találhattok. 

Minden, amit a játékról tudni érdemes, kiderül Project CARS 3 előzetesünkből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)