Hirdetés

A Multiversus is lecserélte Rick és Morty hangjait

|

Miközben a fejlesztők készülődnek a hivatalos megjelenésre, úgy kerül elő egyre több infó a megújult verekedős cím változásairól.

Hirdetés

A Multiversus 2022 nyarán startole el egy korai tesztverzióval, de tavaly júliusban be is zárt, mondván, hogy a fejlesztők visszavonulhassanak és felkészítsék a platform-fightert a teljes értékű megjelenésre. A nagy visszatérésre gyakorlatilag csak órákat kell várnunk, és amíg mi erre készülünk, addig a fejlesztők egyre több érdekes infót osztanak meg a közösségi oldalakon.

Kiderült például, hogy a megújult Multiversusban már nem Justin Roiland lesz Rick és Morty hangja.

Hirdetés

A Season 1 rengeteg új karakterrel fog betámadni minket, így nem lennénk meglepődve, ha az emberek elsiklanának egy ilyen apróság felett. Ettől függetlenül érdemes megjegyezni, hogy a sorozathoz hasonlóan, a játékban is már Ian Cardoni alakítja Rickket, és Harry Belden alakítja Mortyt.

Akik valamelyest lemaradt a Rick és Morty ügyekről, azoknak összefoglaljuk a lényeget. Justin Roilandot 2023 januárjában családon belüli erőszak vádjával tartóztatták le. A kaliforniai bíróság eljárása szerint a vádiratban 2020-ig voltak visszavezethetőek erőszakos cselekmények. Az ügy miatt Roiland teljesen kiszállt a Rick és Morty sorozat mögül, és bár később dobták a vádakat, az alkotó sosem tért vissza a sorozathoz.

Roiland eredetileg a Multiversusban is megszólaltatta a rajzfilm főhőseit, de valószínűleg a konzisztencia kedvéért a Season 1-re ott is lecserélték őt. Maga a játék egyébként holnap, azaz május 28-án érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)