Hirdetés

Leleplezték a Rick és Morty főhőseinek új szinkronhangjait

|

Kiderült, kik váltják Justin Roilandet a Rick és Morty animációs sorozatban.

Hirdetés

Az Adult Swim nem várt sokat, mikor különböző vádak kaptak szárnyra a széria alkotója kapcsán, villámgyorsan kipenderítették a Rick és Morty sorozatból Justin Roilandet. Roiland azonban nem csak alkotója volt a népszerű sorozatnak, hanem ő szinkronizálta a két címszereplőt, Rick Sanchezt és Morty Smitht is, szóval meg kellett találni az utódját vagy utódait. Azóta cseppet sem mellékesen ejtették a zaklatási vádakat a Rick és Morty társalkotója ellen.

Szeptember végén aztán megkaptuk a sorozat hetedik évadának első előzetesét, és bár érezni lehetett, hogy az eredeti, hangol hangok mögött már nem Roiland orgánuma áll, egész jó munkát végeztek a készítők, sikerült hasonló hangokat találni. Most pedig már azt is tudjuk, egészen pontosan kik váltják Roilandet.

Hirdetés

Igen, a többesszám egyáltalán nem véletlen, ugyanis két szinkronszínész lépett a Rick és Morty atyja helyére: Rick Ian Cardoni hangján szólal meg, míg Morty szerepét Harry Belden kapta meg - ez az első rész stáblistájáról derült ki. Egyikük neve alatt sem szerepel kilométer hosszú lista az IMDb-n, szóval nagyon úgy fest, hogy az Adult Swim nem nagy neveket akart leigazolni, tényleg arra koncentráltak, hogy a Roiland hangjához legközelebbi lehetőségeket keressék meg.

Ez pedig az első trailer alapján sikerült is nekik. Ha esetleg még nem láttad az előzetest, akkor alább megnézheted.

A Rick és Morty sorozat hetedik évada ma kezdődött el, az HBO Maxon már meg is nézhetitek az első részt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)