Hirdetés

A Mojang jótékonyságból fejleszt egy játékot a hétvégén

|

A Minecraft készítőiről eddig is tudtuk, hogy másképp gondolkodnak, mint az átlagos cégek - íme egy újabb példa.

Hirdetés

Pénteken, azaz február 17-én reggel 10-kor elindul az a hétvégi game jam, amelynek Humble Bundle Mojam a neve és ahol a Mojang és a HumbleBundle.com emberei  a főbb szereplők és közreműködők.

A 60 órás streamelt közvetítés alatt helyszíni ajándékosztogatások, játékok és móka mellett a Mojangosok vállalták, hogy élő közvetítésben kifejlesztenek egy játékot, amely összes bevételei jótékonyságra mennek majd. Azonban a játék témájának és környezetének eldöntését szeretnék a potenciális játékosokra bízni.

Itt lehet szavazni a Mojang játék témájára és környezetére

Esetleg egy randiszimulátor a második világháborúban? Vagy egy Peter Molyneux Cukorkavilágban? Esetleg egy autóverseny az ősi Egyiptomban? csak rajtatok áll...

A HumbleBundle.comon mindenképp megéri majd nézni a közvetítést, nagy móka lesz!

P.S. ha összejön egy millió dollár, Notch levágja a szakállát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)