Hirdetés

A Modern Warfare 2 új videója nagyon fog tetszeni, ha szeretted a Shoot House pályát

|

Szinte minden nap új okot kapunk arra, hogy nagyon várjuk a Modern Warfare 2 megjelenését.

Hirdetés

2019-ben, mikor megjelent a Call of Duty: Modern Warfare, új lendületet kapott a széria, a Black Ops: Cold War és pláne a Vanguard azonban újra behúzta a kéziféket, szóval nem csoda, hogy hatalmas felhajtás veszi körül a hamarosan megjelenő, előtte azonban egy bétában kipróbálható Modern Warfare 2-t.

Már az első információk megjelenése óta halljuk a híreket, miszerint lesz egy Escape From Tarkovra hajazó játékmód az idei Call of Duty epizódban. Ezt nemrég többé-kevésbé meg is erősítette egy fotó, most pedig újabb apró, de annál fontosabb részletet tudtunk meg a készülő játékkal kapcsolatban.

Az előző információval szemben ez hivatalos, hiszen a franchise hivatalos Twitter-profilján elérhető a videó, amiben arról mesélnek, hogyan készítették el a Modern Warfare II egyik pályáját, amit sokak kedvence, a Shoot House inspirált.

Hirdetés

A videóban a pályáról is látunk jeleneteket, közben pedig a fejlesztők is mesélnek arról, mik a fontos szempontok a fejlesztés során.

A Farm 18-cal újabb megerősítést kapott a közösség, hogy az új epizód fejlesztésekor a korábbi epizódok legjobb elemeit is megpróbálják újraalkotni a készítők.

A 2019-es előd, annak ellenére, hogy kiemelkedő pontokat kapott, a pályák miatt azért érték kritikák a játékot, így nem csoda, hogy az idei résznél erre is különösen nagy figyelmet fordítanak. A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series gépekre, PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)