Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition legújabb trailere a gengszterélet szépségeiről szól

|

A 2K Games nem szeretné, hogy elfelejtsük a Mafia: Definitive Edition érkezését, pláne nem néhány héttel a megjelenés előtt.

Hirdetés

A Mafia 3 motorjával újjászületett Mafia: Definitive Edition pontosan két hét múlva érkezik, így már sok újdonságot nem mutat nekünk a 2K. Hamarosan úgy is mindent felfedezhetünk magunk, de azért addig is tolni kell a marketinganyagokat, és ezért kapunk olyan hangulatkeltő trailereket, mint a lenti, amely a gengszterélet szépségeit mutatja be. Már amennyiben ki tudunk egyezni abban, hogy a gengszterélet szép. 

Hirdetés

A játék egyébként nem csak sokkal szebb lesz, mint a 2002-es eredetije, de a sztori is bővül itt-ott, hogy jobban megismerhessünk olyan karaktereket, akiket nem volt időnk megszeretni (vagy meggyűlölni) annak idején.

A Mafia: Definitive Edition megjelenése 2020. szeptember 25-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Olvassátok el RG előzetesét róla, aki már kipróbálta a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)