Hirdetés

A Life is Strange stúdiója több játékon is dolgozik, lesznek érdekes kísérleteik

|

A Don't Nod elárulta, hogy jelenleg mennyi projekten dolgozik.

Hirdetés

A francia Don't Nod (korábban Dontnod) legelső játéka a 2013-as Remember Me volt, aztán olyan alkotásokkal szerzett hírnevet, mint a Vampyr és a Life is Strange 1-2. Legutóbb a Banishers: Ghosts of New Edennel jelentkezett a csapat, de már azt is bejelentették, hogy mi lesz a következő: ez a Lost Records: Bloom & Rage névre hallgat, és a PC mellett PS5-re és Xbox Series X/S-re is készül.

A Lost Recordsban a Life is Strange-hez hasonlóan ismét a tinilányoké lesz a főszerep, legalábbis részben: négy elválaszthatatlan barátnőt ismerhetünk meg két idősíkon keresztül (1995-ben és 27 évvel később), akiket örökre összekapcsol egy titok. 

A Lost Records viszont csak egyike azon játékoknak, amiken a Don't Nod dolgozik jelenleg. A vállalat legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a stúdió a következő években az akció-szerepjátékokra, az akció-kalandjátékokra és a narratív kalandjátékokra fog fókuszálni, megduplázza ezek gyártását.

Hirdetés

A Don't Nod a döntésénél az AA+-típusú játékok terén szerzett szakértelmére hivatkozik, megemlítve legutóbbi fejlesztéseinek sikereit, mint például a 2023-as Harmony: The Fall of Reverie-ét és a Jusantét, valamint a nemrég megjelent Banishers: Ghosts of New Edenét

A Don't Nod elárulta, hogy egyensúlyt szeretne teremteni a saját IP-k fejlesztése és más stúdiók játékainak kiadása között, a cél az, hogy évente átlagosan két játékkal jelentkezzen. A jelentésből kiderül, hogy jelenleg hét játék készül a felügyelete alatt: öt házon belül, kettő külsős partnereknél. Egy saját és egy vendégprojektet már ismerünk is a hétből: a Lost Records 2024-ben meg fog jelenni és a montréali stúdió fejleszti, míg a Studio Tolima újdonsága, a Koira (ami egy musicales, kézzel rajzolt kaland lesz) 2025-ben érkezhet meg a Don't Nod kiadásában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)