Hirdetés

A LEGO játékok jogai 2016-ig a TT Games-nél

|

A TT Games, mely a Traveller's Tales és a Giant Interactive egyesüléséből jött létre, birtokolja a LEGO játékok jogait egészen 2016-ig.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a Warner a TT Games-re bízza a LEGO témájú videojátékokat, hiszen eddig összesítve a LEGO Star Wars, LEGO Star Wars II, LEGO Star Wars: The Complete Saga, LEGO Indiana Jones, LEGO Indiana Jones II és LEGO Batman játékokból 50 millió példányt adtak el, ezeket pedig mind a TT Games jegyzi.

Most épp készülőben van a LEGO Harry Potter: Years 1-4, és nem nehéz kitalálni, hogy lesz folytatása is. Sőt, mivel 2016 még messze van, gyakorlatilag bármit LEGO-síthatnak, amire nem számítanánk. Lehet jön a LEGO Gyűrűk Ura? Vagy ha már annyira nagy felhajtás övezi, a LEGO Twilight? Míg elsőt inkább reméljük, addig másodikra alapból kevés is az esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)