Hirdetés

A Kék Bogár is bizonyítja, hogy szükség van James Gunn új korszakára

|

Semmivel se több vagy jobb, mint a DC legutóbbi három botlása.

Hirdetés

Mától nézhető a mozikban a Kék Bogár, a DC moziverzum egyik utolsó filmje, amely még azelőtt készült, hogy James Gunn és Peter Safran átvették volna a DC Studios gyeplőjét (már csak az Aquaman and the Lost Kingdomnak kell kipörögnie, aztán a 2025-ös Superman: Legacy filmmel elrajtolhat a DCU). A kérdés már csak az volt, hogy az Angel Manuel Soto (Charm City királyai) eredetileg streamingre tervezett rendezése van-e olyan jó, hogy megérte mozikba küldeni az HBO Max helyett, pláne annak fényében, hogy állítólag ez az első DCU-s karakter. 

Az első vélemények még meglepően pozitívak voltak, azóta viszont jönnek a kiábrándító kritikák. 

Hirdetés

Mi magunk is értetlenül állunk előtte, hogy a Kék Bogár miért lett egy átlagos, ezerszer látott sablonokból építkező szuperhősös kalandnál is rosszabb, de így sajnos beleillik a DC utóbbi pár hónapban mutatott, csalódást keltő felhozatalába (Black Adam, Shazam! Az istenek haragja, Flash - A Villám). Írott formában végigvettük már, hogy milyen problémák vannak a filmmel és mik a pozitívumai (például a főhőst alakító Yolo Mariduena játéka, akit a Cobra Kai sorozatból ismerhet a világ), most pedig videóként is elkészült, hátha az jobban csúszik: 

Ne maradj le egyetlen új feltöltésünkről sem: csapj rá a feliratkozás gombra, és könyökölj rá a csengettyűre is. Ha esetleg támogatnád is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megteheted. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)