Hirdetés

A Hunt: Showdown új térképén egy egészen különleges mesehős lakik

|

A DreamWorks zöld ogréje sem maradhatott ki a Hunt: Showdown virtuális mocsarából.

Hirdetés

Az eredetileg Hunt: Horrors of the Gilded Age-ként készült játék koncepcióját végül a Crytek más formában és más címmel vitte tovább, amiből egy különleges hibrid született a kompetitív Hunt: Showdown képében.

A CryEngine-re épülő lövölde egyszerre célozta meg a szörnyvadászatra kiéhezett játékosok PvE és PvP iránti igényét is, a csapat pedig folyamatos frissítésekkel próbálja elérni, hogy ne néptelenedjenek el a szerverek. A pandémia miatt sajnos ők is számos tartalommal megcsúsztak, de így is van mindig valami újdonság, amit fel lehet fedezni a játékban.

Hirdetés

Ilyen lehet például egy easter egg is, amit a Hunt: Showdown egyik játékosa a Redditen fedett fel. A jópofa kikacsintás a DeSalle térképen kapott helyet, amely egyelőre még csak a tesztszervereken próbálgatható, mielőtt nyáron megérkezne mindenki számára.

A tesztelők között volt a fórum egyik felhasználója, zzilla8 is, aki az alábbi kép kíséretében árulta el, hogy Shrek kunyhója megtalálható a helyszínen, valahol a bal alsó sarokban kell majd kutakodni utána a felfedező szerint. 

Persze nem ez a legelső popkulturális utalás a Hunt: Showdown-ban, voltak már benne Die Hard és Vissza a jövőbe easter eggek is. Ha publikussá válik az új pálya, mindenképp kutassátok fel ti is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)