Hirdetés

A Diablo IV bétatesztje már elindult, méretes a tesztkliens

|

A Diablo rajongói kiszúrták, hogy a Battle.net kliens gigantikus frissítést töltött le a negyedik rész zárt tesztverziójához.

Hirdetés

A Blizzard pár hónappal ezelőtt belengette, hogy nincs már messze a Diablo IV bétatesztje. A céljuk az, hogy próbára tegyék az élmény endgame elemeit, de más korai tesztekkel ellentétben ez ténylegesen zárt lesz.

Ez esetünkben azt jelenti, hogy egyrészt csak azokat hívták meg, akik komoly és aktív játékosai voltak a Diablo II Resurrectednek vagy a Diablo III-nak, másrészt pedig hogy tilos streamelni a bétát vagy bármilyen videót és képet közölni belőle.

Hirdetés

Ugyanakkor az indulás nyomai egyértelműek. Először csak arra lettek figyelmesek a Battle.net kliensét figyelő rajongók, hogy felkerült egy 75 GB-os frissítés a Diablo IV klienséhez, de később olyan jelentések is érkeztek, miszerint már játszható a cucc azoknak, akiket korábban meghívtak.

A hivatalos Redditeken szigorú titoktartási szabályok vannak, de egy-egy elkottyantott mondatból nagyon úgy tűnik, hogy a tesztelés az előrejelzésekkel ellentétben már most úton van, nem várnak a starttal novemberig. Ez egy jó jel a Diablo IV fejlesztését illetően: nagyon úgy tűnik, hogy a srácok kellemes ütemben haladnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)