Hirdetés

A Cyberpunk 2077 next-gen frissítése új gondokat okozott

|

Miközben rengetegen élvezik a Cyberpunk 2077 1.5-ös frissítésének újdonságait, addig mások hibaüzenetekkel bajlódnak.

Hirdetés

Hosszúra nyúlt bétaidőszak után kedden végre megjelent a Cyberpunk 2077, legalábbis sokan így kezelték az 1.5-ös frissítés érkezését, ami rengeteg dolgot rakott helyre, és végre elhozta a játék új generációs változatát.

Ezzel párhuzamosan a PC-s tábor is megkapta a maga extráit, de ők új hibáknak is "örülhettek" a ray tracing fejlesztések mellé. Az új csomag eddig nem tapasztalt összeomlásokhoz vezetett, és röviddel az első jelentések után a CD Projekt RED már reagált is, elismerve a hibát, valamint javaslatot téve egy lehetséges kerülőút alkalmazására.

Hirdetés

A fejlesztők észrevételei szerint többnyire azoknál omlik össze a játék, akiknél extra audioeszközök is dolgoznak a háttérben. Első kőrben az A-Volute, a Nahimic és a Sonic Studio drivereit jelölték meg mint lehetséges hibaforrásokat, ezért egyelőre azt javasolják, hogy mindenki kapcsolja le ezeket a drivereket a játék futtatásának idejére. A problémát permanensen elhárító frissítések már fejlesztés alatt állnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akiknél nincsenek extra audioeszközök, azok viszont nem tehetnek mást, mint hogy várnak a fejlesztők megoldásaira. Bár a helyzet sajnálatos, egyáltalán nem ritka, hogy ekkora volumenű frissítések miatt ez-az elromoljon. Remélhetőleg hamar szállítja a tapaszt a CDPR minden felmerült gondra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)