Hirdetés

A Counter-Strike 2-t elárasztották a Michael Jackson módjára kukucskáló játékosok

|

A közösség Michael Jackson peeknek nevezte el a módszert.

Hirdetés

Miközben a CS-rajongók egyik fele minden szabadidejét a Counter-Strike 2 oltárán áldozza fel, addig a másik azzal van elfoglalva, hogy a játék steames adatlapján lepontozással fejezze ki nemtetszését (többek között a hiányzó játékmódok, a CS:GO eltávolítása, a hitbox-problémák és a csalók miatt). Ennek következtében jelenleg a CS2 a legrosszabbra értékelt Valve-játék az áruházban, amin csak mérsékelten javíthat az a hír, hogy még mindig elővarázsolható pár kattintással a CS:GO

De most a közösséget éppen más foglalja le: a sarkok mögül Michael Jackson híres mozgását megszégyenítő módon kileső gamerek.

Hirdetés

A kompetitív lövöldék játékosai évek óta igyekeznek kitapasztalni minden játék minden pályáján a legjobb módszert arra, hogy anélkül kukucskáljanak ki egy sarok vagy fedezék mögül, hogy túl sokat fedjenek fel magukból az ellenfélnek, és nincs ez másként a Counter-Strike 2 esetében sem. De az egyik módszer, amit használnak, meglehetősen bizarr: egy szürreális hiba ugyanis úgy jeleníti meg az adott felhasználó karakterét, mintha a Michael Jackson által a Smooth Criminal klipben híressé tett, a gravitációval dacoló dőlést csinálná. Íme a tökéletes példa: 

Nem kellett sok hozzá, hogy a mémek is megérkezzenek, itt például a Smooth Criminal zenéjével: 

A glitch akkor jött elő, amikor valaki megnyomta az iránygombot, a karakter arrafelé indult, de ezzel egyidőben az ellentétes irányba is mozognia kellene a kontrollerbeállítás miatt. Miután a Michael Jackson peek videók ellepték a Redditet, egy játékos készített egy MJ parancsot, amelynek köszönhetően a játékosok bármilyen billentyűvel előidézhették a mozdulatot, nem kellett trükközni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A mókába a Counter-Strike 2 hivatalos Twitter/X-fiókja is beszállt, nézzétek csak meg a borítóképet: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)