Hirdetés

A Call of Duty egyik játékosa egyetlen ellenfelet sem ölt meg, mégis elérte a 10-es Prestige szintet

|

A Modern Warfare 3 nem az a játék, ami a pacifistáknak szól, de Pilgore-t ez cseppet sem érdekelte.

Hirdetés

Rengeteg játék van a világon, ami nem csak, hogy lehetővé teszi a békés végigjátszást, de jutalmazza is azt. A Call of Dutynak egyik epizódja sem tartozik ezek közé, de ez nem különösebben zavarta Pilgore1-et, aki mostanra lényegében hagyományt csinált abból, hogy erőszakmentesen lép szintet a CoD-okban.

A /r/ModernWarfareIII subredditen elmesélte, hogy a Cold War idejében egy haverja azzal viccelődött, hogy "nem fogsz tudni 0 killel presztízst szintezni". Ez a kijelentés tettekre sarkallta, és egy új világot nyitott meg a srác előtt.

Hirdetés

Pilgore1 azóta minden Call of Dutyban ölések nélkül multizik, és a legutóbbi céljául a Modern Warfare III Prestige 10-et tűzte ki. A napokban ezt sikerült is elérnie 0.00-as K/D aránnyal, ami azt jelenti, hogy egyetlen egy ellenfelet sem ölt meg, még gránáttal sem. A nehezítő körülmény miatt mindez 486 meccsébe és 3 napnyi játékidejébe fájt, ami alatt csak Killstreak gépeket lőtt szét, illetve célpont-orientált játékmódokat pörgetett.

Even pacifists can reach 10th prestige.
byu/Pilgore1 inModernWarfareIII

Figyelembe véve, hogy a Call of Dutyk nagyon pörgős FPS-ek, nem mindennapi teljesítmény közel 500 meccset végigcsinálni úgy, hogy még véletlenül se ölt meg senkit. Nem is tehetünk egyebet, mint hogy meghajolunk előtte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)