Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War új fegyverei tönkretették a Warzone egyensúlyát

|

A játékosok szerint egyszerűen élvezhetetlenné vált a battle royale, ennek két új Black Ops Cold War flinta a legfőbb okozója.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legújabb szezonja behozta a Cold War újdonságait a battle royale mókába. A rajongók nagy örömmel fogadták a vérfrissítést, hiszen rengeteg új tartalom érkezett ezzel a lassan egy éves lövöldébe.

Ahogy a játékosok elkezdték kiismerni az új puskák erősségeit, úgy szállt fel a rózsaszín köd. Kiderült, hogy gond van a fegyverekkel, legfőképp a DMR-14-gyel, ami gyakorlatilag bárkit, bárhonnan lekap maximum két kattintással.

Hirdetés

A lenti posztokban nagyrészt a DMR-re panaszkodnak a játékosok, de a Mac-10-zel sincs minden rendben. Ez a két fegyver olyannyira felkavarta a játékot, hogy sokan már inkább el sem indítják a Warzone-t.

So this is the DMR everyone’s been warning me about from r/CODWarzone

It’s truly unplayable now. RIP Warzone Season 1 from r/CODWarzone

The DMR-14 is a perfectly balanced weapon. from r/CODWarzone

Az Activision és az Infinity Ward híresen lassúak az ilyen problémák helyrerakásával. Reméljük, hogy ebben az esetben hamarabb rámennek a probléma megoldására, különben rengetegen ott fogják hagyni a világ egyik jelenleg legnépszerűbb lövöldéjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)