Hirdetés

A Bungie új játéka a Dead Orbit lesz?

|

A Halo sorozatnak hátát fordító Bungie nagy csöndességben készítgeti az új alkotását. Konkrétumokkal senki sem tud szolgálni, de az ember szeret spekulálgatni… Mi már csak ilyenek vagyunk.

Hirdetés

A nagy változások idején - mikor a Bungie tett egy bátor pálfordulást az ismeretlenbe - még felröppentek olyan pletykák, melyek arra utaltak, hogy a stúdió egy nagyon összetett RPG alkotáson dolgozik.

A három tagból álló rövidítés az megmaradt, de kicserélődtek benne a betűk! A finoman elejtett félmondatok arra engednek következtetni, hogy a Bungie legújabb játéka egy MMO szerű világ lesz, mely folyamatosságot és állandóságot biztosítana a játékosoknak. A stúdió által 2010 júliusában bejegyzett domain nevek között szerepel a címben már említett Dead Orbit, a Seven Seraphs, az Osiris valamint a New Monarchy. Ezek a címek takarhatnak promóciós vagy reklám anyagokat is, de mindenképpen beindítják a fantáziákat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)