Hirdetés

A Bethesda perli az Interplay-t a Fallout MMO miatt

|

Annak ellenére, hogy az Interplay nagyon le van csúszva, ők mégis meg akarták csinálni a Fallout MMO-t. Ez nem volt jó ötlet.

Hirdetés

Nos, az Interplay-re újra nehéz idők jönnek, hiszen a The Elder Scrolls és Fallout sorozatok jogainak birtokosaként a Bethesda beperelte őket, azzal az indokkal, hogy visszaélnek a Fallout márkanévvel a Project V13 kapcsán. Az Interplay nyilván nem ad igazat a Bethesdának, hiszen szerintük megvan a joguk arra, hogy a játékot fejlesszék a Masthead Studios segítségével.

A Gamasutra értesülései szerint az Interplay van azon jogok birtokában, melyek az eredeti széria darabjainak digitális disztribúcióját engedélyezik a Steam, GOG.com és GameTap rendszerein keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)