Hirdetés

17,500 dolláros videójáték

|

Nem kevesebb, mint 17,500 dollárt fizetett valaki egy Nintendo klasszikusért.

Hirdetés

A fanatikus rajongó az egyik legjobb bevételi forrás a kiadók számára. Az ilyen néha kissé elborult egyén hajlandó megvásárolni mindent, ami valamilyen szinten is kapcsolódik kedvenc játékához. Persze nem csak a játékipar termeli ki saját fanatikusait, de hát a többiek minket nem annyira érdekelnek.

Azt hiszem megtaláltuk a fanatikusok királyát, aki bizonyára valami milliomos fiacskája lehet, vagy egy idősebb, nosztalgikus beállítottságú, és nem melleseleg jómódú úriember. A Hendricks névre hallgató egyén az eBay-en fedezte fel a Nintendo Gold World Championship cartridge-t, és azonnal eldöntötte, hogy ez neki kell. Ebből a termékből összesen 26 darabot gyártottak, és már csak 11 létezik, így nem csoda, hogy az eladó 25,000 dollárt kért alapvetően a cumóért. Mivel ennyit nem adott érte senki, úgy döntött elfogadja Hendricks 17,500 dolláros ajánlatát. Nagy gratula neki. Ti melyik játékért fizetnétek extrém összegeket? Lehet kitatlálni is, én például sokat fizetnék egy olyan Baldur's Gate gyűjteményért, amiben mondjuk van egy jófajta plate mail, és a hozzá passzentos pallos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)