Hirdetés

120 fps-t tud a DiRT 5 Xbox Series X-en

|

A DiRT 5 lehet az első játék, amiből kihajtja a 120 fps-t az Xbox Series X.

Hirdetés

Jellemzően azért is szeretik a konzolgyártók az autós játékokat, mert kiválóan alkalmasak erődemonstrációnak. Nem kivétel ez alól az októberi premierrel kalkuláló DiRT5, melynek fejlesztő láthatóan rengeteg időt töltöttek a Forza Horizon szériával, ugyanis megtévesztésig hasonló fesztiválhangulatot árasztott magából a bejelentő trailer.

Hirdetés

Emiatt is tartom valószínűtlennek, hogy a Forza széria off-road mellékágával nyitna az ünnepi szezonban az Xbox Series X, de nem kanyarodjunk el az eredeti témától, mert az is elég izgalmas. Eddig ugyanis még egyetlen játékkal összefüggésben sem erősítették meg, hogy bizony 120 fps-szel hasít majd a Microsoft konzolján. A DiRT 5 beállításai között Robert Karp fejlesztési vezető szerint megtaláljuk majd azt az opciót, amit aktiválva kiélvezhetjük a konzolon most még elérhetetlen álomnak számító képfrissítési rátát. Ennek azonban feltehetően ára is lesz, mert a Codemasters elsődlegesen 60 fps-re optimalizálja a játékot 4K felbontás viszonylatában, magyarán a 120 fps-ért cserébe kénytelenek leszünk beérni alacsonyabb részletességgel (vélhetően 1080p-vel).

Ti feláldozzátok majd a látványt a sebesség oltárán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)