Hirdetés

Érkezik a fehér PlayStation 4 Pro

|

Ha valaki azért nem vett eddig a konzolból, mert nem tetszett neki feketében, már nem kell sokat várnia. Még játék is jár hozzá.

Hirdetés

Biztos, hogy az ünnepi szezonra a hardvergyártók mindenféle szuper csomagokkal jelentkeznek, úgyhogy ha nagyon válogatósak vagytok, várjatok november közepéig, míg mindet bejelentik.

Hirdetés

Viszont ha pont egy fehérre vágytok, elég lesz szeptember elejéig várni, amikor megjelenik az 1TB-os, gleccserfehér PS4 Pro, melyhez egy ugyanilyen színű DualShock 4 mellett jár a Destiny 2 egy példánya, valamint egy digitális kód is, ami az Expansion Passt és egyéb digitális tartalmakat aktivál. A csomag magyar ára még nem ismert, de az Egyesült Államokban 449,99 dollárt kérnek érte, 50-nel többet, mint az alap kiadásért. Ilyen dobozt keressetek majd a polcokon:

A csomag várhatóan a Destiny 2 konzolos változataival egyidőben, szeptember elején kerül a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)