Hirdetés

Nintendo Switch - hamarosan klasszikus NES kontrollerekkel is tolhatjuk

|

A Nintendo hamarosan a Switchre is elhozza a legnépszerűbb NES címeket, ehhez pedig természetesen járnak a klasszikus kontrollerek.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy hamarosan a Nintendo Switchen is hozzáférhetünk majd előfizetős online szolgáltatásokhoz, hasonlóan a PlayStation Networkhöz vagy az Xbox Live-hoz. A szolgáltatás egyik legfontosabb eleme, hogy klasszikus NES címekhez is hozzáférhetünk majd, most pedig azt is megtudtuk, hogy ezeket a játékokat a jól ismert szögletes kontrollerekkel is tolhatjuk.

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy hamarosan vezeték nélküli NES kontrollereket rendelhetünk a konzolhoz, amikről eléggé nyilvánvaló, hogy a cég új előfizetős szolgáltatásához készültek. A vezérlőket párosával lehet majd kapni (elvégre így lesz teljes a klasszikus Nintendo élmény), a rendelések pedig már idén decemberben el fognak indulni, nagyjából 16 ezer forintért.

Fontos megemlíteni, hogy van egy érdekes csavar az egészben, ami a Nintendo oldaláról derül ki:

"Felhasználónként egy vásárlás megengedett, csakis egyéni vagy családi Nintendo Switch Online előfizetéssel. Az ajánlat nem érvényes a trial időszak alatt."

Ez azt jelenti, hogy ha megveszünk egy ilyen szettet, az hozzákapcsolódik az accounthoz és ezek után többet már nem csatolhatunk hozzá.

Valószínűleg nem elengedhetetlen a jó játékélményhez, de a nosztalgia rajongóinak mindenképpen érdemes lehet megfontolni a beszerzését. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)