Hirdetés

Csak NES-játékokkal működnek a Nintendo Switch NES kontrollerei

|

Ahogy az várható volt, nem használhatjuk majd őket bármivel.

Hirdetés

A múlt héten jelentette be a Nintendo, hogy aki igazi retro élményt akar, az akár NES-es kontrollerekkel is játszhatja majd a Nintendo Switch Online keretében elérhető klasszikus játékokat.

Hirdetés

A két kontrollert tartalmazó, 60 dolláros csomagot viszont elég limitáltan használhatjuk. Egyrészt előfizetőnek kell lenni hozzá, másrészt kizárt, hogy az irányítók NES-es játékokon kívül bármi mással működjenek. Ennek egyik oka lehet, hogy kevesebb gomb található rajtuk, mint a Joy-Conokon, és valószínűleg sok olyan funkció hiányzik belőlük, ami megvan az alap kontrollerekben, de a Nintendo nem fűzött indoklást a hivatalos honlapon olvasható kijelentés mellé. Ez így tényleg csak a retrózni vágyóknak érheti meg, csak akkor rendeljetek majd belőle, ha tisztában vagytok korlátozottságával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)