Hirdetés

Nintendo Switch - lehet, hogy csak 2019-ben jönnek a 64 GB-os kártyák

|

Azokra a kártyákra, amiken a játékok érkeznek, jelenleg csak 32 GB-nyi adat fér fel. Úgy tűnik, jövőre sem nő a kapacitás, ami gondot okozhat a fejlesztők számára

Hirdetés

Alapvetően kicsi tárhellyel rendelkeznek a Nintendo Switchek, de azok legalább bővíthetők microSD-vel. Aki 32 GB-nál több helyet foglaló játékot fejleszt, az úgy hidalhatja át a jelenlegi kártyák korlátját, hogy azokat a fájlokat, amik nem fértek fel, letölthetővé teszi. Most még működik a megoldás, nincs is túl sok játék, aminél alkalmazni kell, később viszont problémák lehetnek.

Hirdetés

Úgy volt, hogy 2018 második felében rendelkezésre állnak majd a 64 GB-os tárolók, azonban a The Wall Street Journal értesülései szerint technikai problémák miatt a megjelenés 2019-re csúszott. A nagyobb kapacitású eszközök megjelenése egyébként segíthet abban is, hogy lejjebb menjen a 32 GB-os kártyák ára, minek köszönhetően olcsóbbá válhatnak a boltban árult példányok.

Mindenesetre addig is aki Switchet készül venni, számoljon úgy, hogy mellécsap egy microSD-t is, mert hiába vásárol dobozos játékot, az extra fájloknak kell majd a hely.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)