Hirdetés

Év végi GearBest akció és külön leárazások a GameStar olvasóknak

|

Időről időre megkeres minket a GearBest kifejezetten Magyarországra, sőt konkrétan a GameStar és PC World olvasóira szabott ajánlatokkal, ráadásul november 11-én egyébként is akciós napot tartanak.

Hirdetés

Ahogy közeledik az év vége, jönnek a különféle akciós napok és egyéb promóciók, a Black Fridayt lassan megszokjuk, ahogy egyesek már a Cyber Mondayt is igyekeznek meghonosítani Magyarországon. A webáruházakban nem ritka az ezekhez hasonló "1111" nap sem, amikor november 11-ére hirdetnek elég combos áreséseket. A GearBestnél is beindult a négy egyessel fémjelzett úthenger, aminek a leírását itt lehet elolvasni. Már a 11-i dátum előtt egy csomó kupon és kedvezmény pörög a weboldalon, 11-étől pedig jönnek a húzós leárazások. Ennek az akciónak az időzítéséről itt lehet mindent megtudni, még egy visszaszámláló is akad a napi akciókhoz. De ez még mind semmi, mert kaptunk "személyre szólóan" is néhány ajánlatot, mutatjuk is legott.

Hirdetés

Gocomma USB3.0 to SATA IDE HDD Adapter

Ez bizony egy hasznos kütyü akkor, ha valamilyen régebbi merevlemezünket vagy SSD-nket szeretnénk csatlakoztatni például egy olyan laptophoz, amin csak USB port fityeg. A PC World olvasókra szabott ár 13,99 dollár, ami még a 4000 forintot sem éri el, közben pedig sokszor segíthet rajtunk, amikor saját archívumunkból szeretnénk valamit villámgyorsan előbányászni.

Bluedio T5 Bluetooth headset

 

Ha nem akarsz vezetékekkel bíbelődni a fülesed használata közben, jól jöhet ez a kiegészítő, amely aktív zajszűréssel segít a külvilág kizárásában, standby idejére pedig konkrétan 1000 órát (!!!) írnak. Tölteni USB-C porton lehet, a ránk szabott ár pedig november 10-től kezdve 43,99 dollár. (ne felejtsd el a GBGAMESTAR kuponkódot beírni).

8Bitdo SF30 Pro vezeték nélküli kontroller

Sok mindennel használható játékvezérlő (amely kinézetében bizony nagyon is hasonlít a klasszikus Nintendo kontrollerre). PC-vel, Mac gépekkel, androidos mobilokkal és Nintendo Switch-csel is kompatibilis, november 11-től pedig mindössze 32,99 dollárért vesztegetik.

Alfawise V3 LED-világításos, mechanikus gamer billentyűzet

A nevében minden benne van: játékra kiváló, hiszen boldog klattyogása mögött mechanikus felépítés bújik meg, a karácsonyfa-jelleggel kidíszített perifériák kedvelőinek pedig 10 világítási üzemmóddal kedveskedik. Ebből 27,99 dollárért édesgethetsz magadhoz egyet.

PUBG 3D akciófigurák

Ha a PC-d környékét nem csak aktív perifériákkal, de a kedvenc játékodból merítő csecsebecsékkel is feldíszítenéd, az egyik legnépszerűbb játék figuráit kínálja a GearBest darabonként 9,99 dollárért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)